diumenge, 7 de març del 2010

Poema visual de Brossa

Quin creus que és el significat del poema visual "Clau" de Joan Brossa? Afegeix un comentari al bloc amb la teva interpretació:


13 comentaris:

  1. Sergi R. 4t eso B
    La meva interpretació d'aquest poema visual és que la llengua és el la clau que obra les portes de l'imaginació.

    ResponElimina
  2. Xavier P
    4 ESO A Teoria de la literatura

    Joan Brossa, transmet en aquest poema visual que la poesia ens obra portes, ens permet descobrir emocions i sentiments a racionalitzar el que imaginem i a imaginar la realitat.
    Brossa ens dona en els seus poemes claus amb les que es poden obrir portes de fantasia, il•lusió i màgia. Claus enormes, pesades que simbolitzen la mort, l'esperança que obren secrets i somnis i que també ens permeten accedir a tot un món enxarxat. I sobretot que ajuden a a obrir les portes de la literatura.

    ResponElimina
  3. Les vostres interpretacions són força interessants i semblen argumentades, què en penseu els altres?

    Neus

    ResponElimina
  4. Jose B.
    Brossa amb el poema visual que ens has mostrat anteriorment, vol dir que mitjançant les paraules, lletres , novel·les etc... tens la clau per entendre tant les novel·les, com la mateixa vida que tenim i/o ens espera.

    ResponElimina
  5. jo crec que l'anterior poema visual de Brossa el que ens vol transmetre es que les lletres, les paraules, les novel·les, la poesia... la literatura en si, ens obre portes per l'aprenentatge, per la imaginació, per la comunicació, per a la vida... les lletres són molt importats, són la clau de tot!
    PAULA CARBONELL SORIA

    ResponElimina
  6. La meva interpretació personal sobre el poema visual de Joan Brossa es que la llengua, les paraules són la clau per obrir les portes de la propia llengua i la manera de saber més sobre aquest hambit i poder parlar,escriure,interpretar...

    Irene Gracia :D

    ResponElimina
  7. En alguns aspectes arribeu a les mateixes conclusions, però hi ha coses que haurem de discutir-les demà a classe.
    Bona feina!

    ResponElimina
  8. Les lletres, les paraules, el llenguatge. La literatura és la clau que ens obra la porta de la comunicació.

    Ire c.

    ResponElimina
  9. Brossa amb aquest poema visual ens vol transmetre la idea de que les lletres són la clau que ens pot obrir noves portes juntament amb noves ideas i pensaments.
    Alex López

    ResponElimina
  10. Brossa substitueix les serres de la clau per l’alfabet, potser amb la intenció de voler-nos comunicar que les lletres son com una clau que ens ajuda a obrir diferents portes cap a la comunicació, ja pot ser a partir d’una novel•la com a partir d’un diari. Però, també ai pensat que no totes les claus obren les mateixes portes, ja que és un objecte limitat....

    SARA FONTANET

    ResponElimina
  11. MªÁngeles Galeano

    La meva interpretació d'aquest poema visual de Joan Brossa és que les paraules, les lletres, i el llenguatge en general són la clau que obra les portes de l'aprenentatge.

    ResponElimina
  12. Veig que la majoria ja heu interpretat la "Clau".
    Demà demostrareu la vostra capacitat creativa per acomiadar-nos de la matèria.

    Neus

    ResponElimina
  13. La clau es simbol de que obra alguna cosa, al portar lletres a la part de dalt de la clau, interpreto que es la clau que obra una porta a l'ensenyament. Que a partir de les lletres es poden crear paraules, i amb elles poemes, textos...

    Mireia V.

    ResponElimina