diumenge, 7 de març del 2010

Poema objecte de Brossa


Expliqueu quin creieu que és el significat d'aquest poema objecte de Brossa titutat "Contes". Feu-ho afegint un comentari al bloc.

10 comentaris:

  1. Xavier Paredes (4 ESO A)

    En aquest poema objecte de Joan Brossa ens intenta transmetre sobre la immensitat de temes que poden escriure's (Històries, poemes, teatre) i tot allò que permet fluir la imaginació en el món de la literatura, sense oblidar la llibertat que ens causa escriure.

    ResponElimina
  2. Jose B.

    El poema objecte de brossa fent referència a una màquina d'escriure, vol dir que amb ella pots fer grans coses divertides com el que surt d'ella ( serpentina ) que la serpentina es sinònim de festa, diversió etc... i per tant, la màquina treu serpentina com a símbol de que els llibres , contes etc... no son aburrits si no es una " festa "

    ResponElimina
  3. les serpentines de diferents colors que surten de la màquina i estan enredades, risades i unes són més llargues que les altres, fa referencia a la literatura, que despres de redactar un text, aquest pot, de moltes maneres diferents, influir-nos, crear destintes opinions i sentiments. També, a l'igual que les serpentines, hi ha molta varietat de textos literaris: uns són fatastics, uns altres et fan veure com és la vida, altres et fan refleccionar, uns altres riure...
    PAULA CARBONELL SORIA

    ResponElimina
  4. El Poema objecte de Brossa ens vol trasmetre que aquesta maquina d'escriure d'on surten serpentines i confeti ens vol mostrar que la llengua i l'escriptura no es una cosa aburrida i pesada al contrari ens ho podem passar igualment bé i disfrutar de la llengua igual que una festa.

    Irene Gracia :D

    ResponElimina
  5. Hi ha infinitat de temes literaris, tants com arguments per transmetre'ls. Però si una coa tenen en comú, és la seva intenció d'entretenir i de fer art.

    Ire c.

    ResponElimina
  6. La escriptura és un camp mol ample i divers, així com el motiu per el qual un escriptor decideix escriure, i a partir d'aquesta màquina, d'aquesta escriptura, surten històries amb temes i arguments diferents que sempre trobaran algun lector que estigui interessat en elles i que per lo tant li transmeti un sentiment satisfactori.

    SARA FONTANET

    ResponElimina
  7. Molt bé! Alguns de vosaltres demostreu que heu aprofitat la matèria! Demà en parlem.

    ResponElimina
  8. El que ens vol transmetre Joan Brossa amb aquest poema objecte és que les històries escrites encara que la seva forma sembla llargues i aburrides són divertides i molt variades. Això representades am el confetti de colors que surt de la màquina d'escriure.

    Sergi Ramìrez

    ResponElimina
  9. Aquest poema visual, ens demostra que qualsevol història, qualsevol text és una creació artística. N'és igual el gènere, la forma i el tema que contingui, no hi ha cap determinat, sinó que tot és fruit de la imaginació i de l'esforç´. Per això hi veiem les serpentines de diferents colors, per a representar una gran varietat d'elements.

    - Clàudia Esteve 4tA

    ResponElimina
  10. El poema visual demostra que dona igual la forma i el contingut de cada obra, ja que l'important es el que volem transmetre i com ho volem fer. Cadascú a la seva manera, per qixò no hi ha unes pautes concretes que ha de seguir tothom al peu de la lletra, sino que cadascú te el seu mètode de treball.

    Mireia V.

    ResponElimina