dissabte, 11 de febrer del 2012

Vaig a batx!

Us penjo els enllaços sobre els batxillerats que hem comentat i visitat a classe d'Orientació tutorial perquè els tingueu a mà tot el curs.

MATÈRIES DE BATXILLERAT: aquí teniu una taula que us presenta de manera sintètica quines assignatures cal cursar en les diverses modalitats de batxillerat.

PÀGINA D'INICI DEDICADA ALS BATXILLERATS DE L'EDU365: és una bona font d'informacio de tota mena. Hi podeu trobar molts enllaços d'interès.

BATXILLERAT D'HUMANITATS I CIÈNCIES SOCIALS: aquest és l'enllaç de la Generalitat que us ofereix informació general i sobre les dates i requisits de prematriculació i matrícula.

BATXILLERAT DE CIÈNCIES I TECNOLOGIA: aquest és l'enllaç de la Generalitat que us ofereix informació general i sobre les dates i requisits de prematriculació i matrícula.

ON PUC ANAR A FER BATXILLERAT? a través d'aquest enllaç podeu consultar una llista molt completa de centres on cursar el batxillerat.

ORIENTACIÓ ACADÈMICA I PROFESSIONAL: en aquest apartat de la web de la Generalitat hi ha molts enllaços d'interès per resoldre possibles dubtes. Alguns ja els hem anat consultant al llarg del curs.

MAPA DEL SISTEMA EDUCATIU DE CATALUNYA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada