dijous, 3 de març del 2011

Qui sap trobar els errors?




Qui sap reescriure el text següent corregint tots els errors que conté?

Animeu-vos i participeu!


Hem fa l'efecte que val mes que tu expliqui tot desdel començament. Acababem de vaixar de l'autobus i jo m'habia tret la americana per què feia molta calor. Ningu ens había dit que ens costaria tan trovar un taxi vuit en aquella ciutat! Es per això que vam fer tard al hotel!

6 comentaris:

  1. Em fa l'efecte, que val més t'ho expliqui tot des del començament.
    Acabàvem de baixar de l'autobús i jo m'habia tret l'americana perquè feia molta calor. Ningú ens habia dit que ens costaria tant trobar un taxi buit en aquella ciutat! És per això què vam fer tard a l'hotel!

    Silvia.V

    ResponElimina
  2. Bona feina Silvia! Gràcies per participar de nou al bloc!

    Has corregit un munt d'errors però n'hi ha un que apareix dues vegades que se t'ha escapat! A més a més hi ha un accent que no ha de ser-hi!

    El veus? El sap trobar algú?

    ResponElimina
  3. Em fa l'efecte que val més que t'ho expliqui tot des del començament. Acabàvem de baixar de l'autobús i jo m'havia tret l'americana perquè feia molta calor. Ningú ens havia dit que ens costaria tan trobar un taxi buit en aquella ciutat! Es per això que vam fer tard a l'hotel!

    Oriol González
    3r ESO B

    ResponElimina
  4. Oriol, bona feina però encara hi ha dues faltes...
    A veure si tu o algú les sap trobar.

    Gràcies per participar!

    ResponElimina
  5. Em fa l'efecte que val més que t'ho expliqui tot des del començament. Acabàvem de baixar de l'autobús i jo m'havia tret l'americana perquè feia molta calor. Ningú ens havia dit que ens costaria tant trobar un taxi buit en aquella ciutat! És per això que vam fer tard a l'hotel!

    Silvia V

    ResponElimina
  6. Magnífic! Ara el text no té cap error!

    Gràcies per les teves aportacions, Silvia!

    ResponElimina